Panda Security

Panda Cloud Office Protection

Työasemien tietoturvan voi ostaa myös täysin palvelutuotteena. Cloud Office Protection tarjoaa käyttöönne huolettoman antivirus ja palomuuriratkaisun. Erilliset päivitykset, lisenssien uusiminen ja muut perinteisten tuotteiden kanssa vastaantulevat ylläpitotehtävät jäävät historiaan ja IT-ylläpidolle jää enemmän aikaa muun järjestelmän kehittämiseen.


Panda Antivirus


Tietoturva on kriittinen osa minkä tahansa tietojärjestelmän toimintaa. Tarjoamamme Panda Antivirus -tuoteratkaisut soveltuvat sekä yksittäiselle työasemalle että suurten yritysten tietojärjestelmiin. Henkilökuntamme osaa suositella soveltuvaa ratkaisua juuri teidän tarpeisiinne.

Muutama esimerkki tarjolla olevista ratkaisuista:


Panda Antivirus Pro 2017 1 vuosi

Uusi Panda Antivirus Pro 2017 on helppokäyttöisin ja intuitiivisin suoja tietokoneellesi. Asennat vain sen ja voit unohtaa virukset, vakoiluohjelmat, rootkitit, hakkerit, verkkopetokset ja identiteettivarkaudet.

Chattaa, jaa kuvia ja videoita, asioi pankissa ja tee ostoksia verkkokaupoissa, lue suosikkiblogejasi tai vain surffaile netissä täysin rauhallisin mielin. Uuden Collective Intelligence teknlogian ansiosta ratkaisu on nyt paljon nopeampi kuin edelliset versiot.

Tuotteen voi asentaa kolmelle työasemalle.

HINTA: 39,90 € (sis alv 24%)


Panda Internet Security 2017 1 vuosi

Panda Internet Security 2017 -tuotteella suojaat oman työasemasi tehokkaasti erilaisia tietoturvauhkia vastaan. Järjestelmä suojaa tietokoneesi hakkereilta, viruksilta ja haittaohjelmilta. Lisäksi Panda Internet Security tarjoaa suojan muunmuassa pankkitunnusten varkauksia sekä internetin haitallista sisältöä vastaan, joka tekee tuotteesta hyvän valinnan esimerkiksi lapsiperheisiin.

Lisäksi paketti huolehtii myös roskapostisuodatuksesta ja on vielä aikaisempia versioita kevyempi. Yksi tuote tekee internetin käytöstä kaikissa muodoissaan turvallista.

Tuotteen voi asentaa kolmelle työasemalle.

HINTA: 64,00 € (sis alv 24%)


Panda Global Protection 2017 1 vuosi

Nauti optimaalisesta tietoturvasta ja suojaa tärkeät tietosi Panda Global Protection 2017-ohjelmalla. Se suojaa viruksilta, vakoiluohjelmilta, rootkiteiltä, hakkereita, verkkopetoksilta, identiteettivarkauksilta ja muilta internetin uhilta. Antispam- toiminto pitää sähköpostin puhtaana roskapostista ja Lapsilukko mahdollistaa lapsille turvalisen surffailun verkossa.

Voit myös varmuuskopioida tärkeät tiedostosi (dokumentit, musiikin, valokuvat, jne.) CD/DVD:lle tai verkkoon siltä varalta, että ne katoavat tai vahingoittuvat.

Tuotteen voi asentaa kolmelle työasemalle.

HINTA: 75,00 € (sis alv 24%)


Panda Security for Business

Panda Security for Business sisältää tarvitsemanne komponentit yrityskäyttöön koko verkon suojaamiseksi. Business -tuotekokonaisuus koostuu seuraavista moduleista:

Panda AdminSecure: verkon turvan hallinta
Panda Security for Desktops: Suojaus Windows-työasemille
Panda Security for File Servers: Suojaus tiedostopalvelimille
Panda Security for Linux Servers: Suojaus Linux-tiedostopalvelimille
Panda Security for Commandline: komentorivitason haittaohjelmatorjunta
Panda Security for Linux: Helppokäyttöinen ja kattava suojaus kaikentyyppisiä viruksia vastaan Linux-työasemille.

Komponenttien avulla yrityksenne tietoturvaratkaisut saadaan kerralla kuntoon. Yhden tuoteperheen avulla saavutetaan sama lopputulos kuin usein erillisillä toteutuksilla tehdyt ratkaisut. Yhden ratkaisun hankkimisella saavutetaan säästöjä mm. lisenssikuluissa sekä koulutustarpeissa.Copyright © 2018 Tietovirta Group | SiteEngine © Megative Tmi. All Rights Reserved.