Lenovo tietokoneet ja palvelimet

ThinkPad - kannettavat

Lenovon ThinkPad-kannettavista löytyy varmatoiminen ja luotettava ratkaisu yrityksen kaikkiin tarpeisiin. ThinkPad kannettavien laatu on muodostunut vuosikymmenien aikana jo käsitteeksi ja ylivoimaisen laadun huomaa heti ThinkPadia kokeiltuaan.


ThinkCentre - työasemat

Lenovon ThinkCentre malleista löytyy tehokas työjuhta yrityksen työasemaksi. ThinkCentre-mallit on suunniteltu täyttämään pienten ja keskisuurien yritysten tarpeet. ThinkCentre-mallit ovat myös hyvä valinta varmatoimista kotikonetta etsivälle käyttäjälle.

ThinkStation - tehotyöasemat

Lenovon ThinkStation mallit on suunniteltu vaativaan työpöytäkäyttöön. ThinkStation malleista löytyy tehokkaat vaihtoehdot esimerkiksi vaativaan 3D-CAD suunnitteluun, tai muuhun paljon laskentatehoa ja muistia vaativiin sovelluksiin.

ThinkServer - palvelimet


Lenovon ThinkServer palvelimet on saatavilla räkki ja tornimalleina. Malleista löytyy pieneen ja keskisuuren yritykseen sopivat mallit, jotka ovat räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Tarvittaessa ThinkServer malleja löytyy usealla moniydinprosessorilla ja kymmenien gigatavujen muistilla, tai sitten vaihtoehtoehtoisesti kevyempään käyttöön esimerkiksi työryhmän tiedostonjakoon.

Copyright © 2018 Tietovirta Group | SiteEngine © Megative Tmi. All Rights Reserved.